Inframarkkinat 2022

23.3.2022 Webinaari

Inframarkkinat 2022

23.3.2022 Webinaari

Vihdoinkin – kokonaiskuva inframarkkinoiden tilanteesta ja lähivuosien kehitysnäkymistä. Yleisönä infran suunnittelijat, rakentajat, rakennuttajat, omistajat ja rahoittajat sekä alan viranomaiset.

Uusi ammattilaistapahtuma INFRAMARKKINAT 2022 tulee tarjoamaan konkreettisia välähdyksiä toimialan ajankohtaisimmista teemoista ja tekijöistä. Yhdeksi infra-alan merkittävimmistä kasvava päättäjien ja vaikuttajien tapahtuma aloittaa vuonna 2022 korkean tason webinaarina. Myöhemmin, kunhan korona suo, saamme mukaan aktiivisten toimijoiden näyttelyn sekä tyylikkäät puitteet verkostoitumiselle.

Ohjelman kolme päänäkökulmaa ovat seuraavat:

Miksi osallistua? Kolme pointtia

Päättävässä asemassa? Tämä on teille - kuntien, alueiden ja valtionhallinnon infrapäättäjät; suunnittelutoimistot; rakennusliikkeet; tuote-, laite-, palvelu- ja ratkaisutoimittajat.
>> Mukana kaikki toimijat!
Kovimmat asiantuntijat ja päätöksentekijät eivät elä siiloissa. Inframarkkinoilla kuulet kuulumiset soramontulta, mutta näet myös kauas laitojen yli. Uudesta tiedosta kasvaa uusia mahdollisuuksia.
>> Kiinnostavimmat näkemykset!
Inframarkkinat toteutetaan vallitsevia viranomaissuosituksia ja parhaita käytäntöjä noudattaen. Ilmoittautuneena saat sisältötakuun - jos fyysinen osallistuminen ei ole mahdollinen, sisällön saat joka tapauksessa.
>> Ajanmukainen toteutus!

Tapahtuman tuottaa

Rakennuslehti

Yhteistyössä

Kumppaneina

Kumppaneina

Peri Geotrim

Palautteita sisartapahtumasta

Asiasisältö hyvä ja se esitettiin hyvin ja napakasti. Paljon hyvää tietoa, jota omassa työssä voi hyödyntää, vaikka epävarmoja aikoja edelleen eletään. (2021, Asuntomarkkinat-webinaari)
Mielenkiintoinen tilaisuus, hyvät ja monipuoliset vierasvalinnat. Hyvä, että puhujat edustivat hyvin monia eri tahoja ja näin saatiin paljon hyvää ajateltavaa, keskusteltavaa ja riittävästi myös positiivista vastakkainasettelua. (2020, Asuntomarkkinat-livetapahtuma)
Esitelmät olivat onnistuneita ja ajatuksia herättäviä. Reaaliaikaiset piirrokset esitysten aikana hauska oli hauska lisä ohjelmaan. Ruokailut ja kahvitauot vetivät, ruuhkaa ei päässyt syntymään. (2020, Asuntomarkkinat-livetapahtuma)