Inframarkkinat 2023

Kumppaniksi


Kaupallinen kumppanuus

Haluatko tavoittaa toimialan ykköskohderyhmän omalla viestilläsi? Inframarkkinat-tapahtuman kaupallinen kumppanuus tarjoaa aitiopaikan näkyä alan vakuttajille ja päättäjille. Tuomalla esiin oman erikoisosaamisesi takaat paikkasi infra-alan ykköstoimijana.

 

Tapahtuman kumppanina saat ständipaikan tapahtuma-alueelle; kaksi seminaaripaikkaa; logonäkyvyyden tapahtuman ennakkomarkkinoinnissa (Rakennuslehden printti ja e-suorat), tapahtuman verkkosivulla ja tapahtuman taukokalvoilla. Tapahtumakumppanuuden hinta on 2.490 euroa (alv 0 %).

Tapahtuman pääkumppanina saat ison ständipaikan tapahtuma-alueelle; neljä seminaaripaikkaa; logonäkyvyyden tapahtuman ennakkomarkkinoinnissa (Rakennuslehden printti ja e-suorat), tapahtuman verkkosivulla ja tapahtuman taukokalvoilla; sekä mainosvideon ohjelmasisällön välissä. Pääkumppanuuden hinta on 3.990 euroa (alv 0 %).

 

Logonäkyvyys annetaan tapahtuman mainonnassa ja viestinnässä siitä lähtien, kun kumppanuudesta on sovittu ja yritys on toimittanut painovalmiin materiaalin järjestäjälle. Logoa toistetaan tapahtuman mainonnassa Rakennuslehden printissä ja sähköpostisuorissa (kaikkiaan yli 15 lähtöä suoraan ydinkohderyhmään, kumulatiivinen ammattilaislevikki lähes 500 000), tapahtuman verkkosivulla, sekä itse tapahtumassa taukokalvoissa.

Videospotit näytetään ohjelman lomassa soveltuvassa kohdin. Yritys vastaa spottien tuotannosta ja toimittamisesta järjestäjälle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Spotin maksimipituus on 60 sekuntia.

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteys Inframarkkinoiden vastuumyyjä Saritaan: sarita.virta@sanoma.com ja 040 451 7038.